Bergen op Zoom: Verbouwd crematorium maakt indruk - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Bergen op Zoom: Verbouwd crematorium maakt indruk

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·
Tags: crematoriumZoomstedeBergenopzoom

Het was gistermiddag druk in het compleet vernieuwde crematorium Zoomstede.
Tijdens de open middag kon iedereen zien wat er na de grote verbouwing allemaal veranderd was. Vooral de grote, compleet nieuwe aula, maakte veel indruk. Met zevenhonderd zitplaatsen en met ondersteuning van een video- en tv-systeem kunnen daar volgens een voorlichter ruim duizend mensen een rouwdienst bijwonen. "Dit lijkt wel een theater, misschien kan deze ruimte ook voor andere doeleinden gebruikt worden", merkte een bezoeker op.

De oude gerenoveerde aula kan door middel van schuifwanden zowel toegevoegd worden aan de ontvangstruimte als aan de nieuwe aula. De familiekamers bleken aangepast te zijn aan deze tijd en de condoleanceruimte was uitgebreid met een nieuwe aanbouw.

Veel belangstelling was er voor de verbrandingsinstallatie. De werking van de nieuwe over werd uitgelegd en ook waren metaalresten te zien, die na het crematieproces achterblijven en die voor een deel bestonden uit allerlei chirurgische implantaten zoals kunstheupen en kunstknieën.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content