Zeeverstrooing - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Zeeverstrooing

AQUA-OMEGA
ASVERSTROOIINGEN OP ZEE

Dit gebeurt ondermeer uit gevoelsmatige en milieu-overwegingen. Men kiest voor meer vrijheid, niet afgesloten in een urn of plaatsgebonden aan een perk, maar voor een zee van ruimte en de natuurlijke oneindigheid van lucht en water.
Voor anderen telt daarbij het milieu, aangezien verstrooien boven zee het minst milieubelastend is.
Aqua Omega verleent haar diensten aan crematoria en uitvaartverzorging, met voor u de zekerheid dat na alle voorgaande zorg en eerbied ook dit laatste onderdeel waardig en naar wens kan plaats vinden. Naast de algemene en anoniem uitgevoerde verstrooiingen voor crematoria verzorgt Aqua Omega ook een stijlvolle individueleverstrooing waarbij onder andere uw persoonlijk afscheidswoord en bloemengroet verzord worden. De nabestaanden ontvangen een op naam gestelde akte van verstrooiing alsmede een zeekaart waarop de positie van deze verstrooiing staat aangegeven.
Het is ook mogelijk deze plechtigheid samen MET FAMILIE bij te wonen. Daarbij krijgt men gelegenheid om te spreken en de as, vergezeld van krans of bloemen, over de zee uit te strooien.
Voor, tijdens en na de plechtigheid kan uw meegebrachte
mc / cd muziek worden afgespeeld en is het mogelijk een kleine koffietafel of lichte lunch te laten verzorgen.
De bovengenoemde ceremonies worden zowel per SCHIP vanuit diverse kusthavens, als per VLIEGTUIG vanaf Rotterdam-Airport uitgevoerd.


Meer Informatie:
Aqua-Omega
Postfach 347
3233 ZG Oostvoorne
Niederlande
Tel 0031 655 841 880

Back to content